fredag 1 mars 2013

Pysselhörna

Detta är en fortsättning på en serie inlägg om pysselhörnor av olika slag, se HÄR och HÄR.

Vem önskar sig inte en egen liten pysselhörna eller en station där man kan förvara allt pyssel som man själv och kanske även barnen tycker om att sysselsätta sig med.



Bildkälla: toysinthedryer.com
Tänk att ha en hel garderob för förvaring av symaskin, tyg, burkar med pennor, plastburkar med pyssel av alla dom slag. Det vore inte dumt!



Bildkälla: cleverbirdbanter.com

 Här har man lyckats att få rum med massor av pyssel på en liten yta genom att använda sig av stapelbara plastlådor med lock och även använda dörren för förvaring. Liknande plastlådor med lock samt magnetlister och byglar för dörrförvaring finns t ex på IKEA för en högst rimlig kostnad.



Bildkälla: deliciouslyorganized.blogspot.se

Och detta är väl ett praktexempel på ordning och reda bland pysselprylarna.  Carlee Scanlon som driver bloggen deliciouslyorganized.blogspot.se bjuder oss inte bara på denna fina efterbild utan den som kikar in på hennes blogg bjuds även på en före-bild. Vilket jag själv alltid tycker är extra roligt att se. Snyggt organiserat med tidskriftssamlare i vackra färger och rottingkorgar samt också dold förvaring som göms i lådorna.




Bildkälla: sewmanyways.blogspot.se

Ovanstående bild kommer från Karen som driver bloggen sewmanyways.blogspot.se, På bilden syns en byrå som Karen har moderniserat genom att ta bort byrålådorna och ersätta dom med praktiska plastlådor med lock där det ryms massor av olika pysselsaker. Både snyggt, praktiskt och platsbesparande. Givetvis har Karen märkt upp lådorna så att det är enkelt att hitta det man söker efter.



Bildkälla: crazylittleprojects.com

Och denna härliga färgglada och ordningssamma bild måste jag bara visa för att Amber som driver bloggen crazylittleprojects.com inte bara bjuder oss på såväl före- som efterbilder utan också på en beskrivning av hur hon har lyckats med att förvara och organisera en stor mängd pysselprylar på en relativt liten yta.



Bildkälla: storageandglee.blogspot.se
Och är man bara lite händig så kan man förvandla IKEAs Moppe-byrå till en snygg pyssel-station där det finns en mängd med lådor för olika småsaker. 



Och avslutningsvis, en liten kavalkad som visar på olika sätt som man kan förvara och organisera sina band och spetsar på.


Bildkälla: muralmaker1.blogspot.se

Bildkälla: caryhairbows.com



Bildkälla: blog.makezine.com
Bildkälla: everythingetsy.com


Den sista bilden till höger visar hur man kan använda den tomma förpackningen från godiset tic tac till förvaring av tygband.  Den typ av förpackning är även utmärkt att förvara sina hårnålar i har jag upptäckt eftersom jag själv gör det efter att ha sett det tipset någonstans på nätet.


Kram
Linn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar