torsdag 27 juni 2013

Sömnbrist pga podcast

Jag somnade inte förrän efter klockan 2 inatt. Varför kan man då undra?
Jo, det började med att en tjej på forumet Familjeliv tipsade om en Podcast och när jag hade lyssnat på den så var jag bara tvungen att gå in på bloggen och jag kunde inte sluta läsa.

Så här kommer ett tips för regniga dagar!

Frilandsjournalisten Petra Axlund Stegman producerar olika podcasts i avsikt att motivera och inspirera oss att leva ett bättre och hälsosammare liv såväl fysiskt som psykiskt.

Du hittar Petras blogg och poddar på innerstrengthblog.com


Bildkälla: innerstrengthblog.com

Podden jag lyssnade på har rubriken Harmoni i hemmet. Petra intervjuar Feng Shui-konsulten Irene Wangborg som delar med sig av sina bästa tips om hur man genom att rensa och röja hemma kan få en bättre hälsa.

Irene lever verkligen som hon lär och bor tillsammans med sin man i en stuga på 66 kvm. I sin blogg fengshuiblogg.blogspot.se delar hon med sig av råd och tips samt även bilder på sitt hem som trots den lilla ytan ändå upplevs som rymligt och luftigt.


Bildkälla: fengshuiblogg.blogspot.se

Irene menar att om vi rensar bort hälften av våra saker så leder det till att att krävs 50 % mindre arbetsinsats i hemmet och även att vi får 50 % mindre problem. Tänk så befriande att slippa leta efter saker och att istället verkligen använda allt som man har i hemmet.

Givetvis sökte jag genast rätt på Irenes blogg efter att ha lyssnat på podcasten och där fann jag så mycket inspiration att jag inte kunde sluta läsa. Jag hann läsa bakåt i tiden ändå till hösten 2010 innan jag var så trött att ögonen gick i kors och jag fick ge upp.
Resten av bloggen sparar jag till en regnig dag.

Kram
Linn

5 kommentarer:

 1. Oj, förlåt om jag orsakat sömnproblem! :-)

  Tack för att Du länkar till min blogg, det finns en bättre bild på formuläret på min hemsida wangborgshem.se som Du kan låna om Du vill!

  Ha en fin dag!!!

  SvaraRadera
 2. Åh, Irenes blogg har jag läst i flera år nu - den är underbar!

  Hittade innerstrengthblog.com via henne också och har börjat följa den - otroligt inspirerande!

  Hoppas allt är bra med dig och att du har en härlig sommar!

  Kram, Lotta

  SvaraRadera
 3. Låter som en blogg jag kan gilla, tack för tipset! Kul att du börjat blogga igen btw :)

  SvaraRadera
 4. Och tack för att du gillade podcasten!

  SvaraRadera
 5. saknar din blogg......

  SvaraRadera