lördag 23 november 2013

Veckans Kellyuppdrag är slutförda!
Genom att göra Kellys dagliga uppdrag som tar ca 5-15 minuter varje vardag får vi draghjälp i arbetet med att få ordning i det rum som utgör veckans städzon. Denna vecka har vi som följer FlyLady hållit till i sovrummet.

I måndags var Kellys uppdrag att ägna 15 minuter åt att rensa bort sånt som inte hör hemma i sovrummet.  Jag passade på att lägga en bunt tidningar till återvinningen och att sortera in lästa böcker i bokhyllan i vardagsrummet.

I tisdags rensade vi bland klädhögarna i sovrummet under högst 15 minuters tid. Sorterade bort sånt vi inte längre använder, hängde undan rena plagg i garderoben och lade smutsiga kläder i tvättkorgen.

Onsdagens uppgift var att gå igenom skogarderoben. Se till att det såg okej ut och rensa bort skor som inte längre används. Den som hade dåligt med utrymme passade på att sortera ut sommarskor och stoppa undan dom i en kartong för förvaring under vintern. 

I torsdags var det nattduksbordet som städades ut ordentligt. Och oj, vad det behövdes hemma hos mig. Men nu är det gjort. Härligt!


I fredags var det sista dagen i sovrumszonen. Dagens uppgift var att se till att byråns bänkskiva var undanröjd och dammad. När det var klart passade jag på att damma övriga ytor i sovrummet och att dammsuga och våtmoppa golvet.

På måndag är det en ny städzon som gäller. 
Då ger vi oss i kast med vardagsrummet. 
Är du med på att göra Kellys uppdrag nästa vecka?
Jag publicerar veckans smygtitt på FlyLady på måndag morgon så haka gärna på!

1 kommentar: