söndag 5 maj 2013

Familjepärm steg 13 - FlyLadys Verktyg

Steg 13 i tillverkandet av en familjepärm á la FlyLady innebär att vi ska  skriva ut FlyLadys olika verktyg om hur man gör för att få ordning på hemmet och sätta in dessa i vår familjepärm.


Du hittar verktygen på FlyLadys hemsida under rubriken FLYing Lessons. 

Dom olika verktygen som FlyLady tipsar om att ha med i vår pärm är t ex tips om  hur man gör när man "shinar sinken" eller "decluttrar" 15 minuter om dagen samt många andra av dom tips som vi har fått lära oss sedan vi startade med att följa FlyLadys "31 BabySteps".Bildkälla: flylady.net


Jag använder mig till stor del av denna blogg som en påminnelse till mig själv om vilka olika verktyg som FlyLady erbjuder.

Men jag har även skrivit ut dels en en sammanfattning av några viktiga huvudpunkter i FlyLadys koncept samt även några andra verktyg som jag anser behövs i min familjepärm.

Eftersom var och en tillverkar sin familjepärm utifrån sina egna behov så tipsar jag dig som vill läsa mera och skriva ut dom olika verktygen att göra det direkt från FlyLadys hemsida så att du själv kan välja vad du vill ha med i din egen pärm och inte heller missar något som du anser är viktigt.

Som en egenkontroll till mig själv, för att kolla att jag inte missar något viktigt, har jag också här nedanför skrivit upp dom rubriker som FlyLady  har tipsat om. Sedan har jag länkat direkt till FlyLadys egen text med lila/grå färg. Dom blåfärgade länkarna här nedanför är min egen påminnelse som går till min blogg och den text som jag själv har skrivit om mina tankar avseende samma ämne. En del av dessa punkter har jag även skrivit ut och satt in i min pärm. Där jag är helt klar har jag markerat detta med ett rött X. 


Getting Started- Kom igång med FlyLady XAs you make progress... - Vartefter du gör framsteg...


Min familjepärm
Av ren nyfikenhet undrar jag om det är någon mer än jag som håller på och gör en familjepärm?
Eftersom jag snart är färdig med FlyLadys 15 steg så tar jag gärna emot tips på andra bra-att-ha-saker som kan vara bra att stoppa in i pärmen.

Kram
Linn

8 kommentarer:

 1. Fin blogg. Kolla gärna min och lämna en kommentar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sofia, kikar in en sväng till dig och hälsar på :)

   Radera
 2. Jag har påbörjat en. Den är liten och jag har inte så mycket i den, men mera lär den väl fyllas på varteftersom. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul!
   Då kanske vi kan hjälpas åt med tips på vad som kan vara bra att ha i pärmen?

   Radera
 3. SV: jumbo är ett shoppingcenter i Helsingfors :)

  SvaraRadera
 4. Tack söta för ditt besök!! Jag hinner inte med ngn utmaning denna månad!! Sorry!!
  Kram

  SvaraRadera