tisdag 30 april 2013

Att få en vinst trots att man förlorade

För ett tag sedan deltog jag i en tävling hos en av mina favoritbloggare när det gäller smarta förvaringstips. Jepp, jag talar om bloggen Förvaringsdrottningen som drivs  av Paulina som verkligen gör skäl för sitt bloggnamn. På hennes blogg hittar du det mesta när det kommer till smarta tips och idéer om hur du förvarar saker på bästa sätt. 

I tävlingen kunde man vinna fina priser från webshopen Fashionbitch .som har specialiserat sig på smarta förvaringslösningar av olika slag.  D


Bildkälla: www.fashionbitch.com

Det fanns flera olika fina priser men jag hade givetvis siktet inställt på en handbag organizer som används för att få ordning och reda i handväskan samt för att enkelt kunna flytta med sig sina saker när man byter handväska. Jag har tidigare skrivit om liknande fiffiga lösningar.

Varje fredag städar jag nämligen ur handväskan genom att tömma den upp och ner och sen rensa bort det som inte hör dit. Då ser det ut ungefär så här;

Skäms Linn! 

Jag tror ni förstår varför jag var ute efter just en "handbag organizer"... 
Ja, jag skäms! Jag har ordning på mycket annat men tyvärr har jag inte kommit till att få ordning på min handväska ännu.

Men strunt i det nu. För grejen är den att jag inte vann. Vare sig en den åtråvärda "handbag organizern" eller någon av dom andra fina priserna. 

Men istället fick jag och alla dom andra förlorarna den trevliga nyheten av Paulina (Förvaringsdrottningen, ni vet) att Maria som äger webshoppen www.fashionbitch.com ville ge en liten present även till oss som inte hade vunnit!
Så härom dagen fick jag denna trevliga överraskning på posten. Det är en smart liten ring med hängare som gör att du kan hänga flera galgar på varandra vilket alltså gör att du får rum med fler kläder på samma yta. Smart va?!


Bildkälla: www.fashionbitch.com

Såna tävlingar där man får en fin vinst trots att man förlorade växer inte på träd minsann så jag vill passa på och tacka både Paulina (förvaringsdrottningen) och Maria (fashionbitch) för den fantastiska tävlingen där vi alla blev vinnare.Kram
Linn

4 kommentarer:

 1. Deltog också i den tävlingen men har ännu inte fått "tröstpriset". Men tycker det var en fin gest av Fashion Bitch.

  Hittat till din blogg via FL då jag försöker få ordning på rutiner hemma. Du inspirerar och kommer med bra tips. För mig är dock tiden det stora problemet, jobb 85%, studier 50% och två små barn. Men med små, små steg så.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Pernie!
   Visst är det en fin gest. Hör av dig och kolla vart ditt tröstpris har tagit vägen. Det kan ju hända att det har hamnat på villovägar.
   Vilken vinst hade du spetsat in dig på?

   Jag förstår att tiden inte räcket till med både jobb och studier och småbarn.
   Då gäller det att ha väl fungerande rutiner och precis som du säger ta ett litet steg i taget...

   Trevlig Valborg!
   Kram
   Linn

   Radera
 2. Åh du har en kanin i väskan! Sööt :) Skitsvårt att organisera i väskan ju, en sån där organizer vore ju inte alls fel att ha.

  SvaraRadera
 3. Visst är kaninen söt!
  Fick den som påskgåva av yngsta dottern som har gjort den.
  Det blev kärlek vid första ögonkastet så nu är det min lilla lyckomaskot.
  Och en sån måste man ju ha i sin väska :)

  SvaraRadera