onsdag 17 april 2013

Badrumsord

Hello?

Ja, hallå där!
Vad roligt att just du besöker min blogg.
Välkommen hit till bloggen och till ett inlägg om badrumsord!Bildkälla: stores.ebay.co.ukAlla har vi väl hört talas om väggord. Ord som man sätter upp på väggen och som ofta har någon sorts innebörd. En del börjar ledsna på dom medan andra fortfarande älskar sina väggord.

Men har ni hört talas om badrumsord?

Badrumsord är naturligtvis ord som man har satt upp någonstans i badrummet. Bildkälla: text.nu


Denna är min absoluta favorit

Vem har inte haft en sådan där morgon då man vaknat efter att ha sovit alldeles för få timmar och man helst inte ens vill se sig själv i spegeln och mötas av röda ögon, skrynklor i ansiktet från kudden och med ett hår som står åt alla håll

Tänk att då istället, en sådan morgon, få mötas av orden, du ser bra ut"You Look Fine" när man kikar upp mot väggen ovanför handfatet när man står och borstar tänderna. 

Vilken härlig start på dagen!Bildkälla: www.etsy.com


Om man söner eller en make som alltid glömmer att fälla ner toalettsitsen så passar väl detta badrumsord perfekt. Som en liten, och inte särskilt diskret, påminnelse om att "Put Me Down!", fäll ner mig när du är klar, bra på undersidan av toalettsitsen. Här är det frågan om raka puckar. Detta budskap kan inte missuppfattas.Bildkälla: papernstitchblog.com


Ibland kan man vara lite disträ och då kan det vara bra med en påminnelse på badkaret så att man inte glömmer att klä av sig naken, "Get Naked" så att man inte råkar hoppa i badet med kläderna på. 
Bildkälla: www.etsy.com


Vill man uttrycka sig med lite finare ord så kan man ju istället använda orden, endast födelsedräkt, "Birthday Suit Only" på duschväggen. Innebörden är dock densamma, klä av dig naken innan du badar eller duschar. 
Bildkälla: www.memecenter.com


Ovanstående bild berättar klart och tydligt vad som finns i toalettstolen respektive i toalettanken ("Holy Water & Holy Shit"). Och apropå det, är det bara jag som tycker att det känns märkligt att samtidigt som så många andra människor i världen får kämpa för att få tag på rent vatten, så har vi så gott om det att vi spolar bort rent vatten genom toaletten. 
Bildkälla: www.etsy.com


Efter toalettbesöket kan det, för vissa personer, vara bra med en påminnelse om att tvätta händerna, för det har mamma sagt. "Wash Your Hands. Mom Said So" 
Bildkälla: bathroompicturest.blogspot.se


En annan sak som mammor brukar tjata om, är att borsta tänderna. Men tydligen behöver man bara borsta dom tänderna som man vill behålla. Det kan ju vara bra att veta!Bildkälla: www.etsy.com


Detta badrum tyckte jag var snyggt! 
En underbar röd färg på fondväggen, gott om förvaring, skåpen är vägghängda, vilket underlättar städningen och inte minst gillar jag badrumsorden "Begin Each Day With a Smile".
Starta varje dag med ett leende!

Med dom orden avslutar jag detta inlägg och önskar dig en fin dag!

Kram
Linn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar