fredag 5 april 2013

Glädje i en box

Som många andra har även jag fallit för GlossyboxJag tycker att det är ett underbart sätt att få lite guldkant på tillvaron.

Bildkälla: www.glossybox.se

När man prenumererar på Glossybox så får man varje månad hem en liten box med fem olika skönhetsprodukter. Jag har nu haft denna prenumeration i ett drygt år och än så länge är jag rätt nöjd.

.Det som jag gillar är att det känns som att få en present i brevlådan när boxen kommer varje månad. I och för sig en present som jag själv har betalat men innehållet är en överraskning.

Just detta att man inte vet vilka produkter som man kommer att få i sin box har både för- och nackdelar. Det är spännande när man får prova nya produkter som man troligtvis inte hade upptäckt annars. Nackdelen är att på senare tid tycker jag boxens innehåll har försämrats något. Men det som man själv inte tycker om kan man alltid glädja någon annan person med. Och det är verkligen inte fy skam!

Jag älskar själva förpackningen som sådan. Ja, jag är en riktigt förpackningsnörd som älskar vackra lådor och boxar. Och det känns så lyxigt att försiktigt glänta på locket, knyta upp det rosa bandet, vika undan det svarta silkespappret för att sedan nyfiket finna månadens produkter. 

Detta är vad som dolde sig i min box denna månad. Månadens tema var "The Red Carpet Box" och beskrivs som stunden när allt handlar om skönheten i ögonblicket. Tänk Hollywood, tänk Oscarsgala!

Nu är ju inte jag så van vid röda mattor och gala-premiärer precis men som vanligt skickas det med ett litet kort som förklarar tanken bakom boxen samt beskriver dom fem olika produkternas olika användningsområden.

 1. Naturligtvis krävs ett bländande vitt leende på den röda mattan. Därför medföljde några "whitening strips" från Smile Lab som ska göra tänderna vita och fräscha samt ta bort bakterier och plack. Denna produkt ska bli spännande att testa då jag aldrig har provat på något liknande förut.
 2. För att dölja alla skavanker medföljde en mineralfoundation med miniborste från Bareminerals som utlovar återfuktning, naturlig finish, överlägsen täckning samt solskyddsfaktor 20. Jag har använt Bareminerals produkter ett bra tag och jag har än så länge inte blivit besviken på dom så det ska bli roligt att få prova denna nya produkt som lanseras nu i april.
 3. På en gala ska man stråla också därför  finns  det med en expressmask från ett av mina favoritmärken, nämligen Decléor. Masken påstås ge huden ny energi och lyster på bara tre minuter. Ja, tack säger jag till det!
 4. Ingen gala utan vackra naglar, eller hur!? Från Trind kommer en Nail Repair som ska förstärka och bygga upp naglarna. Denna produkt är jag mycket nyfiken på då mina naglar är sköra och lätt går av. 
 5. Och ingen röda-mattan look är väl fullbordad utan glänsande vackra läppar. Från Jelly Pong Pong medföljde en Lip Blush som inte bara lovar att ge läpparna vacker färg utan som även ska återfukta och mjuka upp läpparna. Hoppas bara att inte färgen är lika hysterisk bubbelgumsrosa när den appliceras på läpparna. 

Bildkälla: usdailyreview.com
Då är det bara att börja smörja, lacka och måla så att jag är redo om jag skulle råka bli bjuden på någon gala med röd matta :)

Kram
Linn

2 kommentarer:

 1. Jag använde en nail repair från Trind för några år sedan och råkade blogga om det och en nagelterapeut (heter det så?) blev smått galen och varnade mig att absolut inte använda det, då det tydligen kan få nageln att lossna! Jag använde min i några månader utan problem men vågade inte mer efter att hon berättat det. Googla trind nail repair varning så hittar du flera bloggar skriver om den om du vill läsa mer innan du testar. Kanske har den förbättrats nu, jag vet ju inte men ville skicka iväg en liten varning i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Liie för din varning!
   Jag ska verkligen kolla upp detta noga innan jag bestämmer mig för om jag ska våga prova eller inte.
   Kram
   Linn

   Radera