tisdag 30 april 2013

Jag är en vinnare!

Jag måste bara få berätta om att jag har vunnit!
riktigt alltså.
Första pris och allt!

Mina döttrar brukar ofta säga, "du är så gullig mamma, för du är så lätt att göra glad".
Jag måste nog erkänna att dom har rätt.
Men denna gång är jag faktiskt inte bara glad utan jag är JÄTTEGLAD!
Bildkälla: dropsoflight.se

Vinsten är nämligen ett presentkort på hela 300 kronor som gäller i webshopen dropsoflight.se

Det är Liie som också driver bloggen som bär hennes namn, nämligen Liie.se som har gjort en marknadsundersökning med tillhörande tävling avseende hennes webshop Drops of Light

Jag har läst Liies blogg ett tag och har imponerats allt mer över denna duktiga och kreativa  tjej som driver sin egen smyckeswebshop på heltid.

Den som känner mig vet om att jag har ett stort antal halsband och att jag tycker om att variera mig när det gäller smycken. Men jag är också ganska kräsen. Inte på så vis att jag bara vill ha guld och diamanter, nej, inte alls. Utan jag älskar sånt som är personligt. Som har en speciell betydelse för mig.
Därför är jag så otroligt glad över att jag vann detta fina pris hos Liie.


Ett smycke som jag verkligen tycker mycket om är detta som heter Crystal Bullet. Eftersom ingen kristall är den andra lik så blir varje smycke unikt. När jag ser detta halsband får jag känslan av en förstelnad tår som rinner fram ur en tom patronhylsa. Men det kan också vara ett silverfärgat elegant läppstift som är framskruvat ur den lyxiga guldhylsan. Det ligger i betraktarens öga att bedöma vad man ser för något. Du kanske ser något helt annat än vad jag gör?Bildkälla: liie.se

sin blogg visar Liie också några olika smycken som hon har gjort på beställning, som t ex detta fina armband där varje bokstav är stansad för hand. 

Kika gärna in på webshoppen dropsoflight.se där ni hittar fler av Liies smycken som hon har till försäljning. 

Jag rekommenderar också ett besök på Liies blogg, där hon skriver på ett personligt och lättläst vis om sitt liv som företagare, sambo, husägare, inredningsfreak och kaninägare.

Tusen tack snälla Liee för den härliga vinsten!
Nu återstår bara att bestämma mig för vad jag ska välja för något fint från din webshop.

Kram
Linn

2 kommentarer:

 1. Så himla fint skrivet, tusen tack för det fina inlägget Linn!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jag som ska tacka Liee.
   Och det som jag har skrivit är direkt från hjärtat mina egna åsikter.
   Jag har tagit mina döttrar till hjälp att välja bland dina fina smycken så en beställning kommer snart. Mina tjejer gillar dina smycken lika mycket som jag gör!

   Radera