söndag 10 mars 2013

Skoprojektet


RAPPORT FRÅN MITT SKOPROJEKT

Som ni vet är mars månads vana hos FlyLady att direkt när man vaknar klä på sig och fixa i ordning sig inklusive att sätta på sig inomhusskor.


Bildkälla: reallifepastorswife.blogspot.se

Jag gillar ju det mesta av FlyLadys tänk och rutiner men detta med inomhusskor har jag aldrig förstått mig på. Men jag bestämde mig ändå för att ge det en chans, genom att i en vecka använda inomhusskor för att själv testa och sedan utvärdera om det hade någon positiv inverkan för min del.


ENLIGT FLYLADY

Enligt FlyLady och ett stort antal av de s.k. "testimonials" eller "rekommendationsbrev" som FlyBabies runt om i världen sänder in till FlyLady ska inomhusskor ha många fördelar. Jag har redan sammanfattat dessa fördelar HÄR, för den som vill läsa om dessa.
Annars räcker det också med att titta på bilden nedan som får tjäna som en enkel och snabb beskrivning av fördelarna med inomhusskor


Bildkälla: fivestarsmaids.com

Åh, tänk så underbart om inomhusskor skulle ha den positiva inverkan på mig att jag med ett stort leende på läpparna kunde dansa runt hemma i högklackade skor med en dammvippa i ena handen samtidigt som jag inte bara sjunger vackert som en lärka utan även sprider glädje runt omkring mig samtidigt som jag dansande lätt ser till att hemmet blir skinande rent.

Blev det så undrar du givetvis nu?


MIN VERKLIGHET

Min beskrivning av en vecka med inomhusskor kan sammanfattas så här: fotsvett, nageltrång på höger stortå och obekvämt. Bilden här nedan ger en ganska bra beskrivning av min syn på inomhusskor.


Bildkälla: thisculturalchristian.blogspot.se

sammanfattningsvis, kan jag konstatera att inomhusskor INTE är min grej men det hindrar ju inte att det kan vara till stor fördel och nytta för andra personer.


Så låt inte mina negativa erfarenheter avskräcka dig från att prova på mars månads vana, vem vet, just du kanske blir den som dansar runt i dina skor och sprider glädje med en dammvippa eller en mopp i ena handen samtidigt som du lekande lätt rengör ditt hem?

Bildkälla: iammodern.com
Kram
Linn4 kommentarer:

 1. Säg gärna vad du tycker om receptet sen :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska jag göra så snart jag har hunnit testa det!

   Radera
 2. Å din stackare! Tur du får bestämma själv vad du vill ha på dig! Jag hasar oftast runt i fårskinnstofflor hemma, eller mina goa o varma raggsockar som min mamma stickat. Men det kan hända att jag tar på mig högklackat ibland också - får ont i fötterna om jag stått barfota för länge! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, ja du Carolina, inomhusskor var inte riktigt min grej. Men man måste ju testa för att veta, eller hur?!
   Fårskinnstofflor är det mysigaste att ha på sig hemma på vintern tycker jag också!
   Kram
   Linn

   Radera