söndag 24 mars 2013

Söndagsrutin - Relaxa och återhämta krafterna

SÖNDAGEN är här och med den FlyLadys söndagsrutin, som innebär att vi idag ska försöka vila och få lugn och ro, tid för eftertanke och att återhämta oss från veckan som har gått.

Men även ladda batterierna så att vi får ny energi till veckan som kommer.


Bildkälla: flylady.net

På FlyLadys hemsida under rubriken "Pamper Mission" ger Dana varje vecka olika förslag på hur vi kan göra för att skämma bort oss själva. Det kan handla om att göra en ansiktsmask och ta ett härlig bad eller gå på bio, läsa en bra bok, ta en skogspromenad. Ja, i princip vad som helst som just du behöver för att må bra. 


Bildkälla: artsyville.blogspot.se
"Se till att avsätta tid för dig själv, du är viktig"

Att ta god hand om sig själv och se till att man mår bra är en förutsättning för att man ska orka med att hjälpa andra med sånt som dom behöver. Därför är det viktigt att du inte glömmer att ta hand om dig själv också!

Du är viktig, glöm inte det! 

Kram
Linn

3 kommentarer:

 1. För det första: jisses vilken bra blogg, tack för att du startat den! Hit måste jag komma och botanisera mer då jag har en stund över. ;)

  För det andra: GRATTIS - du har blivit veckans kommentatör. Ditt turnummer är nummer 3. Nu är du spotlightad under header, i ett inlägg samt på sidan för veckans kommentatörer.

  Ha en helt underbar vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort tack!
   Vilken ära!

   Vad glad jag blir nu!!!

   För den som vill läsa mer om vad Qbrium skriver på sin blogg eller kanske själva ta chansen att bli veckans kommentatör, kika in på
   http://4u-yourspace.blogspot.se

   Kram
   Linn

   Radera
  2. Förresten läste jag i dagens horoskop i dagstidningen att mitt turnummer var just siffran 3 :)

   Radera